Klant ervaringen

Recensies van klanten

Een behandeling op maat: dat is wat het meest effectief is voor elke cliënt. Lees hier hoe anderen het behandeltraject bij Vrouwengeneeskracht hebben ervaren

Stefanie - zwangerschapswens

Bij Elisabeth terecht gekomen ivm een onvervulde zwangerschapswens. Hoe lastig het soms ook was: ze deed wat volgens haar nodig was. Ik wilde de ‘vaart’ erop en me vooral richten op zwanger worden maar daarvoor was het soms nodig om andere dingen eerst te doen. Ik liep ook bij een osteopaat en zij stemde haar behandeling daarop af. En zei het ook eerlijk als iets volgens haar weinig zin zou hebben of ‘tijd nodig’ had. Een gezond lijf omvat niet alleen doelgerichte behandeling maar juist aanpakken van de oorzaak , het in balans brengen van het lijf en het een zetje geven waar nodig en vooral: waar kan! En dat doet Elisabeth!

Victoria – zwanger blijven

Door mijn onvervulde kinderwens en interesse in de mogelijkheden van Mercier therapy kwam ik bij Elisabeth terecht. Ze verraste me met voedingsadvies, acupunctuur en het opschonen van mijn energetische ik middels visualisaties. Pas toen vond ze me klaar om met een baarmoedermassage te starten, en dat vond mijn lichaam ook: kort erna bleek ik zwanger!
Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de kunde van Elisabeth, haar begeleiding, ervaring en rust. Ze heeft vanuit een dieper weten de voor mij perfecte behandelingen uitgezet. Ik weet haar graag weer te vinden voor vrouwelijke ondersteuning in de toekomst en wens eenieder een Elisabeth in haar leven toe! Ik reis er met liefde en plezier het halve land voor door. Want wat is afstand voor de ideale hulp in gezondheid en welzijn?!

Sanne – slaapproblemen & pijnklachten

In verband met chronische slaapproblemen en aanhoudende pijnklachten kwam ik bij Elisabeth terecht. Wat ik niet voor mogelijk had gehouden is dat ik na de eerste behandeling slaap als een roosje. De pijnklachten zijn na drie behandelingen sterk verminderd. Ik voelde mij al snel veel meer in balans en vol energie.

Elisabeth verstaat haar vak ontzettend goed, lijkt precies te weten wat je nodig hebt, geeft hulp op maat, herstelt de balans in je lichaam, maar leert je ook om de signalen van je lichaam beter te horen en te begrijpen. En dat alles met duidelijke down to earth uitleg, verhelderende metaforen, veel geduld en warmte én een gezonde dosis humor. Ik ben heel blij dat Elisabeth op mijn pad gekomen is.

Sophie – bang voor naalden

Ik was op zoek naar een acupuncturist, terwijl ik bang ben voor naalden. Voor Elisabeth geen enkel probleem! Ze werkt met acupunctuurplakkers die hetzelfde gewenste effect bereiken en zet alleen als het nodig is een enkele naald. Natuurlijk was de eerste keer een naald zetten spannend, maar dankzij Elisabeth haar prettige geruststellende stem was ik volledig op mijn gemak. Toen ik merkte dat het eigenlijk pijnloos was en me er beter door voelde, werd het daarna steeds wat makkelijker. Hoewel ik nooit een fan van naalden zal worden 😉. Daarnaast voelt Elisabeth precies aan wat er aan de hand is, wat resulteert in een effectieve behandeling. Dankjewel voor alle goede behandelingen!

Sam – geen cyclus

Na het stoppen met de pil kwam mijn cyclus helaas niet op gang en ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden voor wat ondersteuning, dit in verband met mijn kinderwens. Zo ben ik bij Elisabeth terechtkomen. Wat ben ik dankbaar dat ik Elisabeth heb gevonden; naast acupunctuur en vruchtbaarheidsmassage heb ik veel goede tips gekregen op het gebied van voeding en levensstijl. Inmiddels met het mooiste resultaat wat ik maar had mogen wensen, want niet alleen kwam mijn cyclus weer op gang, ik ben nu zwanger! Ik kan vrouwengeneeskracht echt aan iedereen aanraden, ook breder gezien heeft Elisabeth zo ontzettend veel kennis en kracht.

Kim - zwangerschapsklachten

Dit is niet ‘alleen maar’ acupunctuur maar een persoonlijk afgestemde benadering om je beter in je lijf te laten voelen. Mij heeft het niet alleen geholpen om minder ongemak te ervaren tijdens de eerste (pittige) maanden van mijn zwangerschap maar ook om algemene (ziekte)klachten te verminderen. De betrokkenheid & eerlijkheid & ervaring van Elisabeth zijn ‘echt’ en ‘echt helpend’!

Bianca – multidisciplinair

Elisabeth is een hele kundige acupuncturiste die daarnaast nog een aantal geweldige tools heeft die ze inzet bij haar behandelingen. Ik ben heel tevreden over haar aanpak en kan elke vrouw aanraden naar haar toe te gaan.

Samira - zwangerschapsmisselijkheid

In het 1e trimester van mijn zwangerschap kampte ik met erge misselijkheid, waar ik erg somber van werd. Ik kon niets meer en had alles geprobeerd. Na de 1e sessie bij Elisabeth merkte ik al verlichting. Ik kon niet wachten op de 2e sessie en binnen 3 sessies was ik van al mijn klachten af en kon ik eindelijk genieten van de zwangerschap. Ook heb ik bij haar een aantal ademhalingstechnieken geleerd voor de bevalling en ben er zeer tevreden mee. Dit is een accupuncturiste die weet waar ze over praat, ik blijf hier zeker komen!

Millicent – vocht vasthouden

Met enige regelmaat houdt ik vocht vast, voornamelijk dikke enkels en onderbenen. Hoe kan ik dit verminderen of wellicht zelfs oplossen? Wat vraagt mijn lichaam, wat kan ik zelf eraan doen?
Elisabeth heeft een fijne effectieve behandeling. Binnen 12 uur merkte ik al verschil. Daarnaast gaan we aan de slag met meer info over bijvoorbeeld voeding, met name verse groente & fruit, en wat voor mijn lichaam een goede combi is. Dit betekent dat ik stap voor stap mijn energie weer opbouw en me beter ga voelen, hetgeen super is.

Welmoet – gevoelig lijf

Elisabeth heeft mij uitstekend geholpen. Ze kijkt steeds open wat er op dat moment bij mij speelt en wat ik nodig heb. Ze is hartelijk en ontzettend kundig. Ze behandelt met veel diepgang en kan tegelijk alles heel down to earth en helder uitleggen. En dat is een bijzondere combinatie!
Ik kwam met mijn klachten bij haar terecht omdat ik wist dat acupuntctuur bij mij goed werkte, maar ik vaak heftig reageerde. Een gevoelig lijf dus. Elisabeth gebruikte acupuntctuur’stickers’ icm met visualisatie bij mijn behandelingen. (De stickers zijn trouwens ook een aanrader bij ‘naaldenvrees’, deze stickers voel je écht niet.) De behandelingen zijn hierdoor, en door de combinatie met visualisaties heel ontspannen en aangenaam. En daardoor (in mijn ervaring) dubbel zo krachtig.
De behandelingen werken ook lang door, ik voel me er zeker niet afhankelijk van. Er wordt iets ‘recht’ gezet, mijn lijf voelt weer in balans. Kortom: doen!

Anita - inzicht

Deze therapeute lijkt door je heen te kunnen kijken, heeft aan een half woord genoeg om je te voorzien van datgenen wat je nodig hebt!

Susan – menstruele migraine & uitblijvende zwangerschap

Ik had niet meer zo veel vertrouwen in mijn lijf en met name in mijn cyclus en hormoonbalans. Menstruele migraine, veel klachten rondom menstruatie en eisprong en een uitblijvende zwangerschap (zonder medische reden) maakten mij onzeker. Door de behandelingen bij Elisabeth merkte ik dat mijn lichaam weer in balans kwam, er kwam weer rust in mijn lichaam. Zij heeft mij veel verteld over de werking van het lichaam en had snel wat het probleem was. Ik merkte echt verschil. Ik heb er veel aan gehad en ben nu zwanger en hier ontzettend blij mee!

Suzanne – depressie & kinderwens

Ik kwam naar vrouwengeneeskracht omdat ik last had van depressieklachten. Twee weken van de maand voelde ik me depressief. Ook had ik een kinderwens. We gingen fijne gesprekken aan en Elisabeth gebruikte heerlijke metaforen om alles goed te verduidelijken. Ze heeft me goede tips gegeven! Vrouwengeneeskracht (Elisabeth) heeft mijn leven verreikt. Heel dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Ik ga weer lachend door het leven zonder depressieve gedachtes en er is een klein mooi meisje op komst 🙂

Nancy – hormonale & mentale schommelingen

Heel blij met Elisabeth haar kunde en kennis. Dankzij haar heb ik enorme hormonale en mentale schommelingen stabiel kunnen krijgen.

Jeanne – opwekken bevalling

Aangezien ik graag mijn bevalling op een natuurlijke manier wilde opwekken ben ik bij vrouwengeneeskracht acupunctuur uitgekomen. Via de website heb ik contact opgenomen en kreeg ik zeer snel een reactie van Elisabeth. Elisabeth is zeer breed opgeleid, waardoor ze veel connecties kan leggen en hierdoor ook veel zaken met diepgang kan uitleggen. Ze neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je met frisse energie weer weggaat.

Gina - slaapgebrek

Ik ging naar Elisabeth aan het eind van mijn zwangerschap terwijl ik worstelde met weken slaapgebrek en alles wat ik kan zeggen is dat ze me echt en echt heeft geholpen eindelijk rust te vinden. Sterker nog, ik viel kort na de behandeling in slaap en kwam geleidelijk weer in balans. Mijn enige spijt is dat ik haar niet eerder in de zwangerschap heb gevonden – het zou geweldig zijn geweest om wekelijkse behandelingen te hebben om zich voor te bereiden op de bevalling.

Elmira - hormoonbalans

Ik ben ontzettend tevreden over de professionele en warme hulp van Elisabeth, ook al was ik eerst wat sceptisch over accupunctuur. Deze praktijk is niets anders dan een warm bad voor mij geweest. Al ongeveer 2 jaar was ik opzoek naar wat de oorzaak kon zijn voor mijn heftige stemming en emotie wisselingen. Zij heeft mij laten inzien hoe belangrijk je hormoon balans is en hoe inefficiënt synthetische hormonen voor het vrouwelijke lichaam zijn. Je merkt dat ze echt de tijd voor je neemt en soms net even iets verder kan kijken dan je huisarts. Dankzij haar professionele hulp en benadering van mijn probleem ga ik nu weer een stuk rustiger en stabieler door het leven. Ben haar eeuwig dankbaar. Zeker een aanrader!

Pauline – vermoeidheids- & angstklachten

Ik ben zeer tevreden over mijn acupunctuurbehandelingen bij Vrouwengeneeskracht. Al ruim 2 jaar liep ik rond met vermoeidheids- en angstklachten (mede door pfeiffer en innerlijke onrust). Begin november 2018 heb ik mijn eerste afspraak gemaakt en ik kan zeggen dat dit voor mij de beste beslissing van 2018 is geweest; het heeft op verschillende vlakken in mijn leven positief effect gehad. Na de eerste twee sessies merkte ik al de effecten en na de andere sessies voelde ik me “bevrijd” van bepaalde angsten en negativiteit; alsof blokkades waar ik binnen mijn therapie tegen aan liep en mentaal mee aan de slag ging, ook eindelijk fysiek werden opgeheven. Heel bijzonder en vooral heel dankbaar voor dit resultaat. Ik vind het prettig dat er bij Vrouwengeneeskracht verschillende manieren van behandelen worden toegepast tijdens de afspraken en de behandelingswijze zeer persoonlijk is gericht. Elisabeth is zeer betrokken en een erg warme en lieve vrouw en ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Dankzij haar heb ik meer op mijn eigen gevoel leren vertrouwen en meer bij mezelf leren blijven.

Mamalogisch - stuit

Elisabeth, dankjewel voor jouw expertise en warmte in mijn zwangerschap. Je betrokkenheid en aandacht gaven me weer extra kracht om dichtbij mezelf te blijven en op mijn intuïtie te vertrouwen. Wat ik normaal tegen mijn eigen clienten zeg wist jij op een liefdevolle en steunende manier op mij over te brengen. Zonder poespas hou je het realistisch en onderbouw je het. Daar hou ik van. Ook toen mijn baby 18 weken in stuitligging dacht je mee en kwam je met suggesties of een visualisatie die me kon helpen. Ik kijk met een lach terug en de bevalling was magisch. Yess, we can! Als we maar diep durven te vertrouwen. Dankjewel voor je goede zorgen. Lieve groet, Annelies

Marieke – balans na zwangerschap

Elisabeth kwam echt als een cadeautje tijdens mijn zwangerschap van mij tweede. Ik was al even op weg in mijn zwangerschap maar had wat tekorten en was heel moe.
Elisabeth had heel snel een duidelijke focus en doel en had de prioriteiten voor mij op dat moment heel goed voor ogen. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren en heb er zoveel aan gehad. Meteen al na de eerste sessie voelde ik resultaat. Dit heeft zich tot aan mijn bevalling voortgezet.
Ik kijk er naar uit om mijn proces nu weer voortzetten bij Elisabeth maar dan nu gericht op hervinden van nieuwe balans na zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Dank je wel Elisabeth, ik heb enorme bewondering voor jou. Jouw kennis, kunde en fijn gevoeligheid zijn een heerlijke mix en geeft mij alle vertrouwen in datgene wat je doet.

Anna - fertiliteit

Begin dit jaar heb ik, na een bijna 2 jaar durend vruchteloos fertiliteitstraject in het ziekenhuis, een afspraak gemaakt bij Vrouwengeneeskracht. Ik had een intakegesprek met Elisabeth en haar nuchtere benadering en uitleg van de oosterse geneeskunde sprak mij meteen aan.

De aanpak is heel veelzijdig en bestaat niet alleen maar uit het prikken van naalden, maar Elisabeth heeft me ook adviezen gegeven over meerdere facetten in mijn leven (voeding, ontspanning, werk) en stemde de behandeling helemaal af op wat ik op dat moment nodig had. Soms was dat een ontspannende, inzichtgevende visualisatie, soms waren dat massagetechnieken en soms was dat het prikken van een aantal naalden.

Ik heb een aantal behandelingen gehad en niet zonder resultaat: de eerstvolgende ivfpoging slaagde en ben nu 21 weken gezond zwanger!
De zwangerschap is voor mij niet het enige resultaat dat de behandelingen hebben opgeleverd. Ik heb zoveel inzicht hebben gekregen in mezelf, mijn leven en mijn gezondheid. Al na twee a drie afspraken merkte ik dat ik rustiger was, meer ontspannen en meer met mijn benen op de grond stond (en ik altijd maar denken dat acupunctuur zo zweverig was ;-))

Ik startte bij Vrouwengeneeskracht met het doel zwanger te worden en heb er meer dan dat voor teruggekregen.

Laura – littekenheling na keizersnede

Heel blij ben ik met de begeleiding van Elisabeth. Met een mooie mix tussen de Oosterse geneeswijzen en een flinke dosis nuchtere wetenschappelijke kennis heeft ze mij op meerdere vlakken geholpen.
Allereerst door middels acupunctuur mijn energieniveau op peil te brengen na de bevalling van mijn tweede zoontje. Daarnaast heeft ze het litteken van mijn keizersnede behandeld, zodat het weer soepel is, minder tintelt en eigenlijk weer onderdeel is van mijn lichaam. En nu ben ik, ondanks pcos, met behulp van acupunctuur, zelfmassage en visualisaties zwanger van de derde 🙂 We zijn daar heel gelukkig mee. Elisabeth, bedankt!

Nellie - darmklachten

Wat fijn dat ik Elisabeth heb leren kennen. Wij hadden meteen een klik.
Toen Elisabeth mij begon te vertellen over haar werk zoals, acupunctuur en natuurlijke geneeskunde was ik meteen enthousiast. Jarenlang heb ik problemen gehad met diverticulitis en Elisabeth heeft mij kunnen behandelen met plakkertje en na een paar keer werd het steeds beter.

Zij nam de tijd voor mij vroeg mij heel veel observeerde mij intussen heel goed. Zo kwam zij tot een advies welke supplementen ik het best zou kunnen gaan gebruiken. Inmiddels gebruik ik deze en ik voel me stukken beter dan met de vorige supplementen die ik jaren gebruikte. Wat ben ik haar dankbaar dat zij mij zo goed heeft geholpen want ik ben nu gewoon zonder klachten. Elisabeth heel veel dank!!

Janette – rugpijn in zwangerschap

In eerste instantie hebben mijn man en ik een cursus hypnobirthing gevolgd bij Elisabeth. Ik heb ivm met de zwangerschap al een tijd last van rugklachten en toen Elisabeth dat in de gaten kreeg twijfelde ze geen moment om me daar dmv acupunctuur mee te helpen. Omdat we niet in de buurt wonen kwam ze op het idee om plakkers met hele kleine naaldjes te plakken die meteen de pijn verlichten en 2-3 weken blijven zitten. Echt een fantastische uitkomst!

Marjolein - baarmoederherstel

Om mijn baarmoeder weer tot rust te brengen en mijn lichaam weer in het eigen herstel te helpen, ben ik ontzettend goed ondersteund door Elisabeth. Het contact heb ik als zeer prettig en veilig ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en hulp. Ik ga met vertrouwen de toekomst tegemoed!

Hanneke - kinderwens

Middels deze recensie wil ik Elisabeth heel hartelijk bedanken voor de fijne behandelsessies. De gesprekken met haar en de mindfulness-oefeningen (als ik zo vrij mag zijn ze zo te noemen) vond ik heel prettig. Ook de acupunctuur en massagetechnieken hebben wellicht bijgedragen aan een nu al prachtige mensje in wording!

Judith - verloskunde

Ik heb Elisabeth leren kennen in het kader van mijn werk als verloskundige en psycholoog. Haar visie en werkwijze spreken mij enorm aan. Ze heeft een unieke visie die de tijd vooruit is. Ze weet kennis, ervaring en beleving met elkaar zo te verweven dat het als een puzzel in elkaar valt. De kennis die zijn overdraagt is van kwalitatief hoog niveau waarbij je goed merkt dat zij zich verdiept heeft op wetenschappelijk als spiritueel niveau, een zeer waardevolle combinatie wat mij betreft. Zij weet als het ware de hersenen bij het gevoel te krijgen. Iets waar vrouwen tijdens de zwangerschap en bevalling veel kracht uit kunnen putten. Complexe kennis over bijvoorbeeld het geboorteproces en pijnbeleving kan zij op zo’n manier uitleggen dat het voor iedereen te begrijpen is en daardoor ook toe te passen door de (ontspannings)oefeningen die ze daarbij aanbeveelt! Zo sluit ze aan bij de mensen. Ze heeft mij als professional daarnaast ook veel geleerd, kennis die ik nu toepas in de dagelijkse praktijk als verloskundige maar ook als psycholoog. Elisabeth bedankt!

Clare – natuurlijke bevalling

Kon meteen terecht en heb heel erg goede en mooie behandelingen gehad die geleid hebben tot de natuurlijke bevalling die ik zo graag wenste.

Marjan - baarmoederverzakking

Wat te doen met een baarmoederverzakking? Eerlijk gezegd, wist ik niet wat ik moest doen. Het vooruitzicht dat ik hier maar mee moest leven of het operatief te laten corrigeren was iets waarvan ik lichtelijk in paniek raakte.
Elisabeth was er meteen voor mij, met een combinatie van acupunctuur, massage, moxa, visualisatie, lifestyleadvies en vooral veel vertrouwen. Zodat ik ook zelf weer het vertrouwen kreeg dat het goed zou komen. Samen zijn we aan de slag gegaan. Ik kon thuis ook heel veel doen om te helen.
Dank je wel voor je kennis, intuïtie en zorgzaamheid Elisabeth. Het is helemaal goed gekomen met mijn baarmoeder.

Ayla -snel resultaat

Elisabeth heeft mij uitstekend geholpen. Ze heeft keurig rekening gehouden met mijn situatie en een perfecte oplossing op maat verzorgd. Hierdoor heeft ze me goed op weg geholpen naar het vinden van niet alleen meer gezondheid maar ook geluk. En dit alles door middel van alleen maar twee sessies, een echte aanrader!

Angela - ontspanning

De behandeling van Elisabeth is altijd heerlijk ontspannend en ze helpt je meteen als er wat is. Ze pikt meteen op hoe of wat en gaat je behandelen. Ben echt altijd goed geholpen en ben heel blij met haar

Eveline - stuit

Toen ik zwanger was van mijn tweede, lag de baby net als bij de eerste zwangerschap in een stuit. Ik wilde zo graag thuis bevallen, dat ik graag een andere manier wilde proberen dan draaien van buitenaf. Tijdens de sessie voelde ik de baby al heel erg bewegen, net alsof ze probeerde te draaien. De dag erna, bij de controle door de verloskundige, bleek dat ze ‘s nachts echt gedraaid was. Ik kon mijn geluk niet op en heb staan te springen van blijdschap. Ik heb echt een hele fijne, ontspannen, en vrijwel pijnloze bevalling gehad en voor mijn gevoel heb ik dat voor een groot deel te danken aan mijn bezoek aan jou.