Over Elisabeth

Mijn naam is Elisabeth van den Berkmortel. Ik ben moeder van 3 kinderen. Ik ben mijn carrière begonnen als jurist maar ben vanaf dat ik zwanger was gegrepen door alles wat met zwangerschap, geboorte en het welzijn van vrouwen te maken heeft.

Ik ben na de geboorte van mijn kinderen begonnen als zwangerschapscoach en heb de zwangerschapscursus HypnoBirthing naar Nederland gehaald. Ook heb ik toen een opleiding tot doula gedaan en heb ik in die hoedanigheid vrouwen tijdens de geboorte ondersteund. Daarna heb ik me omgeschoold tot acupuncturist, yoga docent en hypnotherapeut.

Omdat ik ook de Westers medische kennis hoog in het vaandel heb staan, heb ik In België verloskunde gestudeerd. Pionier als ik ben, heb ik Mercier massage therapie in Nederland geïntroduceerd. Ook heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut met succes afgerond.

Omdat ik het leuk vind om innovatief bezig te zijn en de nieuwste westerse technieken te combineren met oosterse kennis, maak ik sinds kort ook gebruik van de Acugraph en Low Level Laser Therapie ter ondersteuning van elke acupunctuur behandeling.

De verbindende factor in al mijn vervolgstudies is de gezondheid en het welzijn van vrouwen.

Door het combineren van mijn kennis en kunde samen met mijn sterke intuïtie weet ik me op een uitgekiende wijze zich mijn cliënte af te stemmen en meerdere niveau’s tegelijkertijd te behandelen. Hierdoor wordt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam gereactiveerd en krijgt mijn cliënt handvatten waardoor ze ook in haar dagelijks leven de gewenste veranderingen kan doorvoeren.