Behandelplan

Wat kan je tijdens een behandeltraject verwachten?

Na het maken van een telefonische afspraak, wordt er via email een gedetailleerde vragenlijst toegestuurd. Deze gaat over je medische situatie, je voeding, emotionele gezondheid en welzijn, stress, je relatie; over tests en onderzoeken die je eventueel hebt gedaan. Je stuurt dit intake formulier voor je afspraak ingevuld retour.

1) Intake

De multidisciplinaire aanpak begint tijdens je eerste afspraak met een grondige evaluatie je huidige situatie en van je gezondheid in het verleden. Vrouwengeneeskracht combineert bij haar diagnostische methodes niet alleen klassieke methodes, zoals het intake formulier en tong- en pols diagnostiek, maar combineert dit met de technologisch geavanceerde techniek van de Acugraph.

Door het stellen van extra vragen en de aanvullingen die je geeft, wordt er een individueel behandelplan opgesteld dat we samen zullen doorspreken.
Dit kan een scala aan behandelingen zijn, zoals acupunctuur of laser acupunctuur, Mercier therapie, orthomoleculaire therapie & voeding, visualisatie of het aanleren van zelfmassage.
Nadat je hier je toestemming voor hebt gegeven, beginnen we gelijk met een eerste behandeling.

2) Vervolgbehandeling

Het doel van elk behandeltraject is om jou zo snel als mogelijk is beter te laten voelen; klachten te laten oplossen en een blijvende balans in lichaam en geest te bewerkstelligen. Lifestyle veranderingen worden stukje bij beetje ingevoerd en het behandelplan zal continue aan de nieuwe situatie worden aangepast.

Tijdens de vervolgafspraken nemen we altijd even de tijd op de voortgang te bepalen.

Het kan voorkomen dat er geadviseerd wordt aanvullend onderzoek te laten doen.
Doel van de behandelingen is om jouw immuun- en hormoonsysteem in evenwicht te brengen en de juiste interne omgeving te creëren teneinde optimale gezondheid te creëren.

3) Continue steun

De steun van Vrouwengeneeskracht is er ook buiten het consult om. Naast het gebruik van speciale acupunctuurplakkers die het effect van de behandeling verlengen, wordt er ook tijd vrijgemaakt om de voor jouw situatie beste voeding door te spreken en wordt er lifestyle advies gegeven om te helpen stress te beheersen en op koers te blijven.

Indien je een kortingspakket hebt genomen, krijg je ook een aantal visualisaties op mp3 waar je thuis zo vaak als je wilt naar kan luisteren.

Dit alles zorg er voor dat er binnen een aantal weken duidelijke veranderingen in je slaap, je cyclus, je gewicht en algeheel gevoel van welzijn zouden moeten komen. Dit zijn tekenen dat je hormonen weer in balans komen en je lichaam wordt geoptimaliseerd om jouw gezondheid te herstellen.

Meer weten? Bel 06-41832390 voor vragen of boek een afspraak

Overzicht