Mercier therapie

Goede doorbloeding van je baarmoeder met Mercier Therapie

Mercier massage therapie is een diepe gynaecoviscerale manipulatieve massage van de bekkenbodem waarin de voortplantingsorganen op de goede plek komen te liggen en de bloedstroom hersteld wordt. Stagnaties lossen op en er komt meer beweging tussen de organen en omliggende structuren zodat zij hun natuurlijke en meest optimale functie kunnen aannemen. Ook bij littekenweefsel heeft deze massage zeer veel effect.

6 keer voor vruchtbaarheid

Voor vruchtbaarheid of voorbereiding op een medisch traject wordt 6x Mercier Therapy aangeraden in wekelijkse sessies waarin we via het gehele bekken werken met als doel om de baarmoeder en omliggende organen weer vrij te maken.

Mercier Therapie: als 1e in Nederland

Mercier therapie was tot 2017 onbekend in Nederland. Elisabeth hoorde ervan en was zo onder de indruk van de doeltreffendheid van de therapie, dat zij zich door Jennifer Mercier persoonlijk heeft laten opleiden. Daarmee is zij de eerste Mercier therapeut in Nederland. Zij combineert de Mercier therapie met de andere behandelvormen waarin zij zich heeft bekwaamd, waaronder acupunctuur.

Resultaten

Jennifer Mercier heeft in september 2012 haar resultaten met vruchtbaarheid geanalyseerd en boekte met haar therapie een succespercentage van 83% kans op zwangerschap na 6 behandelingen. Het werd gepubliceerd in de lente 2013 editie van het Midwifery Today journal.

Meer informatie over Mercier Therapy en Jennifer Mercier (founder Mercier Therapy), waar Elisabeth haar Mercier Therapie opleiding heeft gevolgd, vind je hier: http://natural-fertility-info.com/mercier-therapy.html

Meer weten? Bel 06-41832390 voor vragen of boek een afspraak

Overzicht