Acugraph

Doormeten van meridianen

Het AcuGraph digitale meridiaan systeem is een medische diagnostisch systeem. Door gebruik te maken van een elektrische puls, wordt het energieniveau in elke meridiaan doorgemeten.

AcuGraph identificeert in welke meridiaan de levensenergie minder is, stagneert of overmatig is. Eventuele blokkades, onbalans of andere verstoring in het meridiaan traject kunnen leiden tot een verminderde werking van de lichaamsfuncties en op langere termijn tot gezondheidsproblemen.

Doel van de behandeling

Het primaire doel van een behandeltraject op basis van acupunctuur is het energetisch evenwicht en een goede energiestroom te herstellen, waardoor je lichaam weer normaal kan functioneren en terug kan keren naar haar eigen natuurlijke gezondheidsevenwicht. Het lichaam heeft een eigen intelligentie en een zelf genezend vermogen, acupunctuur stuurt het lichaam de juiste signalen om weer in balans te komen en zich zelf te genezen.

Meten is weten

AcuGraph maakt gebruik van de nieuwste westerse technologiën, gestoeld op oude oosterse geneeskunde. De meting is snel en efficiënt. De uitkomst is direct afleesbaar in de computer waardoor we gemakkelijk de voortgang en vooruitgang van herstel tijdens het behandelproces kunnen bijhouden.

Acugraph is daarmee een extra diagnotische methode, naast de klassieke diagnostische methodes. Hierdoor kunnen we nog beter en gerichter behandelen beter gefundeerde beslissingen nemen over je gezondheid en conditie, en zorgen voor de beste mogelijke behandeling met een sneller en beter resultaat.

Werking van de Acugraph

Meer weten? Bel 06-41832390 voor vragen of boek een afspraak

Overzicht